top of page
Αναζήτηση

Πασχαλινή Εξόρμηση: Η ιστορία του Πάσχα & η ελπίδα της Ανάστασης του Ιησού σε μια διαδρομή στο πάρκο

Καθώς τα λουλούδια ανθίζουν και ο ήλιος τώρα λάμπει, πήγαμε με τη διακονία μας στο πάρκο όπου για δύο μέρες μικρές ομάδες οικογενειών ενώθηκαν στο ταξίδι της Μεγάλης Εβδομάδας. Οδηγήθηκαν σε πέντε διαφορετικούς σταθμούς όπου εκτυλίχθηκαν κομμάτια της ιστορίας μαζί με μια διασκεδαστική δραστηριότητα για τα παιδιά. Το ταξίδι τελικά κορυφώθηκε στη γεμάτη ελπίδα ανακοίνωση της Ανάστασης και στην προσωπική μαρτυρία που προέκυψε από έναν από τους εθελοντές μας. Ένα από τα μέλη της ομάδας μας περιγράφει την εμπειρία του:

“Είχαμε σχεδόν 200 άτομα που συμμετείχαν σε αυτήν την εκδήλωση τις δύο ημέρες. Η ανταπόκριση ήταν πολύ ενθαρρυντική και μάθαμε ότι ένας από τους ανθρώπους που παρευρέθηκαν άρχισε να συναντιέται με έναν από τους εθελοντές μας για μία μελέτη γύρω από τη χριστιανική πίστη. Είμαστε τόσο ευγνώμονες που μπορούμε να διαδώσουμε το φως του Ευαγγελίου σε όσους δεν γνωρίζουν ακόμη τον Ιησού Χριστό αυτή την περίοδο”.



Βγαίνοντας από το κέντρο μας και κατευθυνόμενοι προς το πάρκο, νέες οικογένειες παρατήρησαν τις δραστηριότητες μας και ζήτησαν να συμμετάσχουν. Αυτές οι οικογένειες τώρα ζητούν προσκλήσεις για άλλα προγράμματά μας! Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για αυτή τη γόνιμη εξόρμηση.


2 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page