“Κανένας δε βάζει για μπάλωμα σε παλιό ρούχο ένα κομμάτι από καινούριο ύφασμα, γιατί το καινούριο μπάλωμα θα τραβήξει το παλιό ρούχο και το σχίσιμο θα γίνει μεγαλύτερο.

Επίσης, κανένας δε βάζει καινούριο κρασί σε παλιά ασκιά· γιατί το καινούριο κρασί θα κάνει να σκάσουν τα ασκιά, κι έτσι και το κρασί θα χυθεί και τα ασκιά θα καταστραφούν· αλλά το καινούριο κρασί πρέπει να μπει σε καινούρια ασκιά».”

 

Κατά Μάρκον 2:21-22

Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ

Με μεγάλη μας χαρά σας καλωσορίζουμε στον καινούριο μας ιστότοπο! Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για όλη σας την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια κι ελπίζουμε να σας ενθουσιάσει κι εσάς η νέα μας διαδραστική εμφάνιση και η ανανεωμένη και βελτιωμένη μας πλοήγηση.

ΜΙΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Μπορεί να διανύουμε μια νέα περίοδο, να νιώθουμε λίγο έξω από τα νερά μας κι ακόμα να μην έχουμε επανέλθει στους κανονικούς μας ρυθμούς λόγο COVID-19, όμως τα Χέρια Βοηθείας βρίσκουν συνεχώς καινούριους τρόπους να φροντίζουν τους πρόσφυγες της Αθήνας.

 

Η κοινωνική δραστηριότητα της ομάδας μας τον περασμένο χρόνο επεκτάθηκε στα πάρκα της πόλης, κατευθύνοντας στο κέντρο μας αυτούς που είχαν ανάγκη από χειμωνιάτικα ρούχα, κουβέρτες και υπνόσακους.

 

Για να ενημερωθείτε για όλες μας τις δράσεις που ξεκινάνε σιγά σιγά να παίρνουν και πάλι μορφή κάθε μήνα, ρίξτε μια ματιά στην Ατζέντα μας ή στη σελίδα με τις δράσεις μας.

Change Language To: Greek English