Κατασκηνώσεις

Καλοκαιρινό πρόγραμμα για άνδρες και οικογένειες

 

Εδώ και μερικά χρόνια, τον μήνα Ιουνίου, συνεργαζόμαστε με την Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση (ΕΙΕ) και άλλες διακονίες και με την βοήθεια εθελοντών από διάφορες χώρες, διοργανώνουμε, στο συνεδριακό χώρο της ΕΙΕ στο Πόρτο Άστρο, ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα για άνδρες πρόσφυγες. Και ένα για οικογένειες. Οι συμμετέχοντες πρόσφυγες / οικονομικοί μετανάστες, έχουν την ευκαιρία να περάσουν, σ’ ένα ασφαλές μέρος μία εβδομάδα με παιχνίδια, κολύμπι, αλλά και να παρακολουθήσουν βιβλικά μαθήματα μαθαίνοντας έτσι για τον Ιησού και την σωτηρία που χαρίζει. Όλα γίνονται με την εκ των προτέρων συμφωνία των προσφύγων ότι θα παρακολουθήσουν όλο το πρόγραμμα.

 

Ο Θεός μας έχει ενθαρρύνει πολύ καθώς έχουμε δει πολλούς στα περασμένα χρόνια να φτάνουν στο σημείο να προσεύχονται και να προσεύχονται για σωτηρία.

Παιδικές κατασκηνώσεις Καλάμου

 

Με τις προσευχές και την υποστήριξη πολλών πιστών και με την συνεργασία με την Κατασκήνωση της Ευαγγελικής Εκκλησίας της Ελλάδος στον Κάλαμο, Αττικής, στέλνουμε περίπου 25-30 (εφόσον υπάρχουν) προσφυγόπουλα. Τρεις εβδομάδες σε χριστιανική κατασκήνωση είναι ότι καλύτερο για τα παιδιά αυτά!!.. Ακούνε για τον Θεό, κάνουν Έλληνες φίλους, παίζουν μαζί και μαθαίνουν καλύτερα και την Ελληνική γλώσσα! Ακούστε τι μας είπαν κάποιοι γονείς: “Ποτέ άλλοτε δεν επιτρέπαμε στα παιδιά μας να πάνε κάπου με άλλους, χωρίς εμάς. Ευχαριστούμε που τα πήρατε! Ήταν η πρώτη φορά που μπορέσαμε να μείνουμε μόνοι σα ζευγάρι”. “Πότε θα κάνετε μια κατασκήνωση και για τους γονείς;

Change Language To: Greek English